PowerSteps

PowerSteps


PowerSteps is een afwisselende, energieke workout op/over en rondom een in hoogte verstelbare step op meeslepende muziek onder begeleiding van een instructeur.

PowerSteps is voor iedereen. Gedurende drie maanden worden dezelfde muziek en bewegingen aangehouden. Deelnemers hoeven niet meer zo na te denken over de choreografie, maar kunnen zich concentreren op hun techniek.

PowerSteps

Xtreme Step Workout!
Elke muziektrack heeft een specifieke focus. De les begint met een warming-up waarna geleidelijk de intensiteit van de bewegingen wordt verhoogd. Na een peak volgt een herstelfase waarbij het accent ligt op een stuk krachttraining. Tegen het einde van de les volgen muziektracks waarin je je helemaal kan geven, intensieve snelle moves. Als afsluiting een cool-down met rek- en stretchoefeningen. Je voelt je moe, bezweet en voldaan.

Voordelen van PowerSteps: je verbrandt veel calorieƫn, het is een goede training voor bovenbenen en billen, spierversterkend en het verbetert de coƶrdinatie, botdichtheid en conditie. Je voelt je lekker!


Lesrooster PowerStepsDinsdag 19.00-20.00 uur      
Donderdag 20.00-21.00 uur